Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med fasadtvätt, tvätt av hustak, fasadrengöring eller tvättar och rengöring på andra svåråtkomliga områden. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Fasadtvätt Örebro

Börjar husfasaden se smutsig och tråkig ut? Ska du sälja ditt hus och vill öka värdet en smula om du kan? Börjar kontorsbyggnaden som du möter varje morgon se ut som om den skulle behöva en uppfräschning Oavsett vilken anledning du har och om det handlar om din privata bostad eller din arbetsplats kan det ibland vara läge att tvätta av fasaden. Om det handlar om den egna villan kan en fasadtvätt hjälpa till att fräscha upp utsidan och även göra att den håller bättre så att du slipper skador och onödigt slitage på fasaden. Ska du dessutom måla om är det bra att grunda med en ordentlig rengöring för att få ett bättre och mer långvarigt resultat. Har du inte tiden och orken att göra jobbet själv så behöver du inte, det finns som tur är duktiga fackmän att hyra in. Om det handlar om en byggnad som exempelvis ett kontor, en fabrik eller en butik där man är anställd eller ägare finns det ingen anledning att lägga sin dyrbara tid på att tvätta fasaden. Dessutom kan det vara svårt att göra jobbet på egen hand eftersom det ofta krävs ställningar, liftar eller liknande för att man ska komma åt överallt. Om du bor i Örebro med omnejd och behöver få hjälp med fasadtvätt så har du flera möjligheter att hitta ett företag som passar just dig. Det kan dock vara värt lite tid att kolla runt och höra sig för lite innan man bestämmer sig, det kan även vara bra att ta in lite offerter från intressanta företag för att jämföra priser och beräknad tidsåtgång för jobbet. Om du vill spara lite tid i sökandet kan du använda en tjänst på nätet som till exempel Servicefinder, <a href=”http://www.servicefinder.se”>www.servicefinder.se</a>, där du kan välja stad och vilket arbete du vill ha utfört. Sedan skickas en offertförfrågan till upp till fem företag på en gång, utan att du på något vis binder upp dig till att anlita någon av dessa. Genom att använda en sådan tjänst kan du dessutom vara säker på att företagen som kontaktar dig är seriösa och håller hög kvalitet vilket kan vara en stor trygghet. Oavsett om du har en villa eller annan typ av byggnad som skulle må bra av en fasadtvätt i Örebroområdet behöver du med andra ord inte göra jobbet själv om du inte vill. Spar på energin, hyr in någon som kan sin sak.

Fasadtvätt Örebro, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-13
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-09

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Fasadtvätt Örebro, 5.0 out of 10 based on 1 rating