Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med fasadtvätt, tvätt av hustak, fasadrengöring eller tvättar och rengöring på andra svåråtkomliga områden. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Fasadtvätt Göteborg

Om du bor i Göteborg och behöver hitta någon som kan hjälpa dig med att tvätta fasaden på huset eller någon annan typ av byggnad har du verkligen kommit till rätt stad. Om du bor i Göteborgsområdet har du många företag att välja mellan och stor chans att hitta någon som passar just dig och dina behov, oavsett om de är stora eller små. För att hitta rätt i djungeln av möjligheter kan det vara bra att fråga runt bland vänner och bekanta efter bra rekommendationer. Annars kan man söka efter omdömen på nätet eller använda en tjänst som exempelvis servicefinder.se där man kan få hjälp med sökandet efter professionella företag. När man ska välja företag för jobbet kan man förutom priset och den beräknade tidsåtgången även titta lite på vilka metoder som används. Detta kan variera lite och med dagens miljömedvetenhet är det många företag som väljer bort kemiska produkter och endast använder sig av vatten vid fasadtvätt, medan andra väljer att använda miljövänliga produkter som gör så lite åverkan på vår miljö som möjligt. Metoderna kan även skilja sig lite beroende på vilken typ av smuts det handlar om eftersom man kan behöva använda sig av olika produkter för att få bort mögel jämfört med sot. Underlaget, det vill säga vilket material fasaden är gjord av, kan också spela viss roll. Meningen är ju att smutsen ska försvinna utan att det sliter för mycket på fasaden. När du ändå är igång med uppfräschningen av byggnaden eller huset kan det kanske kännas som ett bra tillfälle att även få rengjort andra bitar som exempelvis taket eller fönstren. En del företag i Göteborg erbjuder nämligen inte bara fasadtvätt utan även andra kringtjänster som kan komma till stor nytta. Om man vet att det finns fler bitar som borde ses över kan det vara smidigt att anlita samma företag för alltihop om det går. Om du exempelvis ska måla om ditt hus och hyr in en målarfirma för detta kan de ibland även ta hand om fasadtvätten som bör göras innan, det är därför du ska låta dina behov styra i valet av företag som ska anlitas för jobbet. Alla fasader mår bra av att rengöras med jämna mellanrum, att hålla dem rena gör att de håller längre utan att det uppstår diverse skador och problem. Om du anlitar en firma för att göra jobbet kan du dessutom dra av en del av arbetskostnaden genom rot-avdraget.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-13
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-09

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)