Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med fasadtvätt, tvätt av hustak, fasadrengöring eller tvättar och rengöring på andra svåråtkomliga områden. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Fasadtvätt Malmö

Alla fasader blir smutsiga och att rengöra dem kan förr eller senare bli nödvändigt. Detta kan vara ett slitsamt jobb som tar tid om man ska göra det själv. Hur man ska gå till väga beror lite på vilket material det är på fasaden och vilken typ av smuts det handlar om. Om man vill göra jobbet själv finns det medel och olika metoder att använda sig av för att underlätta processen. De flesta återförsäljare av målarfärg och liknande säljer även någon typ av produkt för fasadtvätt. Det handlar oftast om ett medel man sprutar på, låter verka och sedan spolar av. Envisa prickar och fläckar brukar man dock få gnugga lite extra på för att de ska försvinna. Vill man däremot slippa lägga sin tid på att skrubba rent huset kan man anlita en professionell firma för jobbet. När det handlar om andra byggnader och fastigheter är fasadtvätt nog inget man funderar på att göra på egen hand. Därför är det tur att det finns de som har stor erfarenhet inom området och med glädje tar sig an just din fasad. Om du bor i Malmö har du flera bra företag att välja mellan, oavsett om det handlar om din privata sommarstuga eller den höga kontorsbyggnad inne i stan där du jobbar. Olika företag är ofta specialiserade på olika typer av byggnader och material och fördelen med att anlita dessa är att de har full koll på det de gör och man kan vara säker på att få ett bra resultat. Dessutom har de alla produkter och hjälpmedel som behövs för jobbet. Om man inte gör rent en smutsig fasad kan det leda till större problem och kanske till och med göra så att fasaden släpper igenom fukt som sedan leder till mögelskador, beroende på vilket material fasaden är gjord av. Varför riskera någon när det finns hjälp att få? Oavsett om det gäller din egen villa eller företagets lokaler, ta tag i smutsen redan nu och kontakta någon som kan sin sak. När du har hittat några företag i Malmö som utför fasadtvätt som verkar överrensstämma med dina behov kan det vara en god idé att be om en offert så att du kan jämföra pris, tidsåtgång och så vidare. Hör gärna med vänner och bekanta och sök på nätet efter bra omdömen, om det finns någon med goda rekommendationer, så att du kanske slipper köpa grisen i säcken.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-13
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-09

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)