Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med fasadtvätt, tvätt av hustak, fasadrengöring eller tvättar och rengöring på andra svåråtkomliga områden. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Fasadtvätt Stockholm

Om du har en fasad som behöver rengöras kan du välja att antingen göra jobbet själv eller hyra in någon som gör det åt dig. Att göra jobbet själv är ingen svår process i sig men räkna med att det kan ta lite tid och energi att få en fasad helt ren.

Om du väljer att göra jobbet på egen hand finns det diverse produkter för detta men en av de vanligaste metoderna är att man köper en flytande produkt som heter just fasadtvätt och som sprutas eller gnuggas på den ytan man vill göra rent. Man kan ofta spruta på produkten på fasaden och låta den verka en stund för att sedan spola av ytan med vatten, ibland kan man även behöva gnugga lite extra på fläckar som inte ger med sig så lätt.

Om du däremot bor i Stockholm och inte känner för att göra jobbet på egen hand finns det gott om företag med stor vana av fasadtvätt att välja på. Det stora utbudet gör även att du säkert kan hitta någon som kan hjälpa just dig vid den tidpunkten då du behöver det. Företagen som arbetar med fasadtvätt brukar kunna sin sak och om du vill vara säker på att få en fläckfri fasad, exempelvis för att höja värdet av ditt hus inför en försäljning, kan det vara en god idé att anlita någon med erfarenhet.

Det spelar ingen roll om det handlar om din privata bostad eller om företagets lokal, i Stockholm kan du garanterat hitta en firma som tillhandahåller de tjänster inom fasadtvätt som passar just dig. Hur företagen går till väga kan variera lite beroende på vilken typ av material det är som ska tvättas och vilken typ av smuts det handlar om.

Metoden kan skilja sig något om det handlar om att tvätta bort alger från en husfasad eller sot från avgaser från en kontorsbyggnad mitt i stan. Professionella företag har ofta egna produkter och redskap som de föredrar att använda och vet att de kan göra ett bra jobb med. Har du dessutom en hög byggnad som behöver få gjort vid fasaden är det nödvändigt att hyra in någon eftersom de har tillgång till liftar och annat som underlättar arbetet.

Så, om du bor i Stockholm och har en fasad som du vill få snygg och fräsch igen har du stora möjligheter att hitta ett kompetent företag som kan hjälpa just dig.

Fasadtvätt Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-13
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-10
 • Fasadtvätt

  Sverige 2019-09-09

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fasadtvätt Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating